fbpx
Luk oversigt

Retningslinjer

Læs venligst disse informationer, det vil svare på mange af de spørgsmål som opstår når man ankommer til et nyt sted. Åbningstider i receptionen og i kiosken – se opslag.

★ Hastigheden på hele campingpladsens område er 10 km/t. Her er mange børn der leger og vi henstiller til at dette bliver efterkommet – 10 KM/T!!

★ Bommen er spærret om natten mellem kl. 22.30 og 6.45. Parkering henvises til parkeringsarealet uden for campingpladsen. Åbning af bom, samt tilkalde af vagt udenfor bommens åbningstid koster 300,-. Gælder ikke i nødstilfælde. Adgangskortene til bommen gælder kun til pladsejerens bil. Bilen må kun parkeres på egen plads.

★ Brandfaren er stor på en campingplads. Der skal være mindst 3 m mellem hver enhed. Orientér jer venligst hvor nærmeste slukningsmateriel er.

★ Der skal være ro på pladsen mellem kl. 23 og 7. Knallertkørsel er forbudt på pladsen. (Dog må bagage køres til og fra pladsen).

★ Check-in efter kl. 12.00.

★ Afregning og afrejse skal foregå inden kl. 11.

★ Besøgende og overnattende gæster skal tilmeldes receptionen.

★ Hunde og barnevogne må ikke medbringes i bygningerne.

★ Udslagskumme til kemiske toiletter findes i servicebygningen, se plantegning.

★ Post og meddelelser til vore gæster, kan afhentes i receptionen.

★ Hunde er velkomne, men SKAL være i KORT snor og luftes uden for pladsen på anvist område. Poser til “uheld” fås i miljøstanderne til hunde. Børn under 12 år må ikke gå tur med hunden på campingpladsen – og tag ikke hunden med på legepladsen.

★ Leg på legepladsen efter kl. 21 er ikke tilladt.

★ Unge under 18 år skal være ifølge med forældre.

I øvrigt henvises til standardreglement, der er opslået på pladsen.