fbpx
Luk oversigt

Godt tilbud på campingferie

Trænger familien til et break fra hverdagens stress, så giver vi Jer her muligheden for et fantastisk camping tilbud. Du har nu mulighed for at booke din sommerferie på en af vores lækre campingpladser.

Når du bestiller en uges sommerferie hos os, giver vi en GRATIS efterårsferie.

Sommertilbud inkl. GRATIS efterårsferie & CampOne VIP i ugerne 26, 27, 28, 31 eller 32 – dog ikke under Skagen Festival.

Book en skøn uges sommerferie (7 dage) for hele familien: far, mor og hjemmeboende børn eller børnebørn under 18 år på en standardplads:
3.775 kr. inkl. strøm & ex. miljøgebyr. Prisen er inkl. en GRATIS efterårsferie ex. miljøgebyr og strøm på en standardplads samt CampOne VIP.

Vælg din ønskede uge nedenunder her og spar mange penge!

Husk vores VIP kort giver adgang til mange fordele og rabatter:

  • Gratis badeland på CampOne Bøjden Strand & Holbæk Fjord
  • Gratis brusebad
  • Gratis daggæster
  • Gratis at medbringe egen hund
  • ½ pris på minigolf på CampOne Assens Strand og CampOne Bøjden Strand
  • Gratis WiFi

…og meget meget mere! – se alle fordelene her.

CampOne Holbæk Fjord er kendt for en hyggelig atmosfære og en dejlig afslappet stemning blandt gæster og personale. Er du i tvivl, om dine børn vil finde campingpladsen spændende – så bare rolig – vi har legeplads og pool. Her er rig mulighed for, at finde nye venner både for børn og voksne. CampOne Holbæk Fjord har vi tænkt på, at der skal være underholdning til børnene og dejlig afslapning og mulighed for afkobling for de voksne. På CampOne Holbæk Fjord vil det være muligt at nyde dejlige Wellness behandlinger. Dette er en god måde at få ladet batterierne helt op. Hos os kan du forkæle dig selv og dine børn.

Bestil vores eksklusive camping tilbud allerede i dag. Vi gør opmærksom på, at tilbuddet skal bookes og betales inden ankomst.


Overnatningspriser

Se alle vores priser

HENT PRISLISTE HER

Brug for hjælp?

Telefon 63 60 63 63

Mail holbaek@campone.dk