Luk oversigt

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse

Voksne

Børn 0-11 år

Servicebygninger

BAD OG TOILET:

På pladsen finder du én servicebygning med herre-/dame bad på den ene side af bygningen og toiletter på den anden side. Her er også 2 familierum, baby puslerum og handicaptoilet/bad.

KØKKEN:

Servicebygningen har rigtig gode køkkenfaciliter med 2 separate ovne. Ønsker du at grille din aftensmad er du velkommen til at benytte grillene lige udenfor. Husk at rengøre efter brug. Her er også vaske, rindende vand(lukket om vinteren) og borde/bænke.

AFFALD:

For enden af servicebygningen forefindes et delvist aflukket område med små containere til alm. køkkenaffald, glasflasker og syltetøjsglas o.lign, pap og papir. Husk at sortere dit affald og læg i de rette containere.

VASKERI:

Har du brug for at få vasket tøj ligger vores vaskeri med vaskemaskiner og tørretumbler også i servicebygningen. Benyttelse af disse kr. 30,- pr. vask/tørring. Automaten tager alle mønter undtagen 50-ører.

RENGØRING:

Servicebygningens forskellige faciliteter bliver rengjort hver dag. Såfremt der er ved at blive gjort rent på et af rummene, så venligst benyt faciliteterne andet steds på campingpladsen når rengøringspersonalet er der.