Luk oversigt

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse

Voksne

Børn 0-11 år

Camping på Sjælland

Sjælland dækker et areal på 7.031 km og har et befolkningstal på godt 2,3 millioner.

Sjælland er meget mere end blot København, øen byder på mange små hyggelige byer og romantiske landsbyer på nord-, syd-
og vestkystene, som er meget populære ferieområder med dejlige sandstrande og fjorde.

Er du interesseret i camping på Sjælland så er der ca. 115 campingpladser at vælge imellem. Heraf er ca. 50 campingpladser beliggende i Nord- og Vestsjælland og deraf 2 i Holbæk.

CampOne Holbæk Fjord - camping tæt på København

Søger du en campingplads i naturskønne omgivelser og stadig tæt på København, så er Holbæk Fjord svaret.

København - Turen fra Holbæk
  • I løbet af 1 time kan du være på Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget hvis du tager bilen.
  • Hvis du hellere vil lade bilen stå og tage offentlige transportmidler, så tager turen til København ca. 1 time og 40 minutter med bus & tog.
  • Er du den meget sporty type og har god tid, så kan du også tage cyklen – regn med 3,5 timer for de ca. 65 km.

Når man snakker campingpladser på Sjælland, så er campingpladsen’s gode beliggenhed selvfølgelig vigtig. Campingpladsen skal dog også have de nødvendige faciliteter som sikrer, at I kan nyde jeres ferie 100% og netop det har CampOne Holbæk Fjord.

Udover 200 anlagte pladser til campingvogne og autocampere, finder I campinghytter med gratis adgang til wi-fi, swimmingpool, spabad og sauna. Hvis I vil slippe for at køre med campingvognen selv, så har i også mulighed for at leje en campingvogn på pladsen. Vi tilbyder også leje af telt og leje af shelter samt lækre mobilehomes, så der er virkeligt noget for enhver smag.

Naturligvis har Holbæk Fjord camping sikret sig, at I kan få nogle dejlige oplevelser på pladsen som f.eks. overdækket og opvarmet swimmingpool, spabad og saunawellnessafdeling, legepladser, golf, cykeludlejningfitness og meget mere.

Når I besøger CampOne Holbæk Fjord, oplever i camping i top klasse og med kun 65 km. til hovedstaden, snakker vi camping tæt på København.

Camping & Badning - en perfekt kombination

Sjælland tilbyder mange rene badestrande, som absolut er værd at besøge. Strandene bliver kontrolleret jævnligt og på grund af deres gode kvalitet har de fået det såkaldte “Blå Flag” (besøg www.friluftsraadet.dk for aktuelle oplysninger).

Nogle af de badestande med Blå Flag i 2018, er Blegstrædehagen, Holbæk Søbad Venedig og Nørrestænge Strand.
Bystranden (sandstrand) er beliggende for enden af Blegstrædehagen, kun ca. 10 minutters kørsel fra CampOne Holbæk Fjord campingplads.
I Strandparken ligger Holbæk Søbad Venedig,  finder du  klatrevæg, svævebane, aquapark, vandtrampoliner, beachvolleybane m.m. Det tager ca. 10 minutter i bil fra campingpladsen.
Er man klar til en lidt længere tur, så kan man besøge Nørrestænge Strand på Orø. Stranden er børnevenlig og velegnet til windsurfing od det tager ca. 1 time at komme der hen inkl. færgeoverfart.

Udvalgte seværdigheder

På syd spidsen af Sjælland ligger fascinerende Møns Klint og Stevns Klint, med fossile-rige klipper og udsigt over Østersøen.

Vidste du, at Møns Klint er Danmarks første UNESCO Biosfæreområde?

På områdets 450 kvm kan du opleve de fleste danske naturtyper både på land og i vandet samt en rigdom af sjældne dyre- og plantearter, som netop er et af kendetegnene for et biosfæreområde.

Afstand fra campingpladsen ca. 144 km.

Klar til en spændende udflugt?

Odsherred Zoo Rescue ligger midt i det smukke Odsherred. Parken er en oase på 15 tønder land og indbyder til mange dejlige timer i dyrenes verden.  Her finder du over 600 dyr fordelt på 100 arter. I deres tropehus og abe- og terrarie hus kan du opleve aber, eksotisk fugle, slanger, krybdyr, padder og fugleedderkopper. Hvis fugle har din interesse så besøg fuglehuset med et stort ude voliere, oplever du blågule- og røde Ara, Amazone Papegøjer, Hellig Ibis og mange andre fugle.

Afstand fra campingpladsen ca. 31 km.

Her finder spændende aktiviteter for både store og små.

Afstand fra campingpladsen ca. 23 km.

Ledreborg Slot – et besøg værd

Her kan I opleve en blanding af natur og kultur med mange aktiviteter for hele familien. Nyd den flotte park og oplev det restaurerede barokanlæg eller tag en rask travetur i de tilstødende skove.
Skal det “kilde i maven”? prøv Fly-High svævebanerne i trætoppene henover Ledreborg slotpark i op til 40 meters højde! For et godt måltid besøg Fasaneriet, som ligger på Ledreborg Palace Golf Club.

Udvalgte forlystelser

Skal der action på programmet?

Tag turen til Holbæk Go-kart Land! Her finder du Gokart for både børn og voksne, oplev en 1200 meter udendørs bane. I kan også spille Paintball på den ca. 3600 m2 oplyste udendørs bane, hvor der kan spilles året rundt. Eller præv Lasergame, som er et taktisk spil på samme måde som Paintball.
Her er action garanteret!
Afstand fra campingpladsen ca. 11 km.

Slagelse Super Bowlingcenter

Partybowling,  Midnight bowling, Børnedisco & bowl, Seniorer & bowl og meget mere. Her finder du også 5 stk. full swing golfsimulatorer alle udstyret med de bedste 42 golfbaner fra hele verden. Har naturligvis også restaurant samt Pool- & Billardhal og spillehal.

Afstand fra campingpladsen ca. 55 km.

Hedelands Veteranbane

Oplev Danmarks længste smalsporede veteranjernbane,  en 5 km lang togtur gennem det tidligere grusgravsområde der gennem godt 30 år, er omdannet til et herlig rekreativt område, med masser af natur og dyreliv.
Gratis entré til vognhallen med udstilling om Danmarks industribaner gennem tiderne. Her kan du også se togene, der afventer restaurering, i den stand  som de er blevet fundet.

Afstand fra campingpladsen ca. 35 km.

Hvis du har besøgt vores campingplads, så må du meget gerne skrive en anmeldelse på vores Facebook side – på forhånd tak!