Luk oversigt

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse

Voksne

Børn 0-11 år

Campingpladsen

Camping med udsigt

CampOne Holbæk Fjord tilbyder dig plads blandt 200 smukt anlagte pladser til campingvogne og Autocampere.

Du har også mulighed for at leje vores stationære campingvogn, eller bo i et af vores dejlige feriehytter med stue/køkken, 2 soverum samt bad og toilet.
Er du mere til den enkle ferie kan du leje en af vores sheltere, som ligge med en smuk udsigt over fjorden. Du er selvfølgelig også velkommen til at tage dit telt med.

Handicaphytter

 Er du fysisk handicappet kan du leje en af vores to store handicaphytter, som er indrettet med stor hensyntagen til kørestolsbrugere. Her finder du handicapbad og -toilet efter gældende regler og forskrifter. Her er stort køkken med hæve-/sænkebord, soveværelse med professionel plejeseng og ikke mindst en stor terrasse med kørestolsrampe. Her kan sagtens bo 2 personer med kørestol. Hvis du vil vide mere om vores handicaphytter, KLIK HER.

Overdækket og opvarmet swimmingpool, spabad og sauna –  (all inclusive)

 Når du bor hos os kan du frit benytte vores overdækkede og opvarmede swimmingpool (åben fra 1/5-20/10),  vores store udendørs spabad som altid er ca 38 grader varmt,  sauna ( vi er ved at etablere helt nyt) og udendørs fitnessområde. Alt sammen er til fri afbenyttelse for pladsens gæster samt vores store legeplads og 2 store shuffleboard baner.  Hvis du ikke har mulighed for at tage din cykel med på ferie, kan i leje cykler hos os. Hvis du vil vide mere om vores pool, spa, og sauna, KLIK HER.

Wellness & Massage

CampOne Holbæk Fjord tilbyder dig forkælelse i vores hyggelige og uhøjtidelige wellnessafdeling. Her har du mulighed for at få behandling af erfarne og professionelle behandlere, der lægger vægt på at give dig en unik og individuel behandling. Giv dig selv et velfortjent pusterum fra hverdagens stress og jag og få løst op for ømme muskler og spændinger. Hvis du vil vide mere om vores Wellness afdeling, KLIK HER.

Camping i naturskønne omgivelser

Du vil opleve, at CampOne Holbæk Fjord ligger i naturskønne omgivelser med smuk udsigt over Isefjorden, marinaen og golfbanen. Holbæk By er kun 3 km væk og der er rige muligheder for gå- og cykelture langs vandet, gennem skoven eller til Holbæk Fælled med Arnolds Bjerg, byens højeste punkt. Herfra finder du en fantastisk udsigt over hele Holbæk. Ved siden af Arnolds Bjerg finder du også Oplevelsescenter Nyvang, som er et kulturhistorisk museum for hele familien som levendegør andelstiden på landet (1870–1950). Her får du 40% rabat for voksne og gratis adgang for børn under 18 år når du bor på CampOne Holbæk Fjord.

I en radius af mindre end 50 km kan du desuden opleve udviklingen i Danmark gennem millioner af år, lige fra istidslandskabet i Geopark Odsherred over Jernalderen i Lejre, vikingerne i Roskilde til den moderne metropol København.